Veel üks põrutav uudis Eesti jaoks!

Lisaks sellele, et Eestisse tuleb maailma suurim ja kuulsaim värvide festival, külastab meid ka India müüdavaim muusikaline artist!

16. augustil tuleb Eestisse laialdast kõlapinda koguv värvide festival Dream Holi Festival koos maailmakuulsa India artistiga – PANJABI MC­ga., kes on ka nr.1 Holi DJ maailmas. Panjabi MC on palju tuntust kogunud selliste hittidega nagu „Mundian to Bach Ke“, „Jogi“ ja „Moorni“ ning duetiga „Beware“, kus Panjabi MC tegi koostööd Jay­Z­ga. Rohkem kui 12 miljonit müüdud singlit ja seda kõigest paari aasta jooksul. Artist on võitnud ka palju mainekaid auhindu, nende seas MTV EMA 2003 ning „Best Dance Act“ kategooria võit.

Panjabi MC on võitnud selliseid auhindu nagu:
2003 MTV Europe Music Awards – Best Dance Act ­ „Panjabi MC“ 2003 MOBO Awards – Best UK Act
2003 UK Asian Music Awards – Best Single Bhangra „Mundian to Bach Ke“ 2003 World Music Awards – World`s Best Indian Artist
2011 Punjabi Music Awards – Best Sound Recording ­ „Moorni“

PanjabiMTV1_wm

PANJABI MC astub üles maailma suurimal värvide festivalil Dream Holi Festival, mis nüüd, 16.augustil, leiab aset ka Eestis, Tallinna Lauluväljakul.

Tuletame meelde, et DREAM HOLI FESTIVAL – see on maailma suurim värvide festival, mille juured ulatuvad kaugesse minevikku. Festival HOLI on võitnud paljude inimeste südamed terves maailmas ning nüüd rõõmustab ka Eesti publikut, s.h. on oodata külalisi tervest Baltikumist.
HOLI festival – see on iidne indiaanlaste pidustus, millega on seotud mitmeid erinevaid traditsioone ja rituaale. Holi on tuntud kui lõbus pidustus, kus tähistatakse headuse võitu kurjuse üle ning millesse on kaasatud terve pere.

Pidustuse üks peamisi rituaale on värvide mäng. Mängu käigus valavad osalejad üksteist üle värviliste pulbritega ning õhku visatakse suures koguses erksaid värve, tekitades sellega unustamatu vaatepildi.

Dream Holi video: https://www.youtube.com/watch?v=KydFVhM8ins

Panjabi MC video: https://www.youtube.com/watch?v=XEPmiFpH4Ls#t=33

Piletid: http://www.piletilevi.ee/est/piletid/kogupere/muu/dream­holi­festival­2014­149302/

Koduleht: http://www.dreamholi.com

Facebook: http://www.facebook.com/dreamholi

Kontaktisik (meedia ja ametlikud päringud): Aleksei Pankow, 55516925